IMCC Indien

Institute for Indian Mother and Child startede som et sundhedsprojekt for fattige og har siden udvidet arbejdet med fattige i området ved at:

– Bygge og drive over 23 skoler

– Opstarte microcreditbanker

– Skabe arbejdspladser for mennesker af lav kaste

– Opstarte NGO-netværker af sundhedskyndige

IMCC Indien (tidl. 3om1) blev stiftet af medicinstuderende fra Københavns Universitet i efteråret 2001. Afdelingen i Aalborg blev oprettet i 2011 af Medicin og MedIS studerende fra Aalborg Universitet.

indien@imcc.dk

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

Panum

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

SUND

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Faglige foreninger

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.