Skip to content

Epideictic Encounter

Epideictic Encounter er Københavns største talekonkurrence.

Hvert semester afholdes der en epideiktisk talekonkurrence. Det er frit for alle og enhver at stille op. Vælger man at stille op, trækker man et tilfældigt emne, som er blevet nomineret som det potentielt bedste i en given overkategori. Derefter går det slag i slag med en knockout-turnering blandt alle de deltagende, hvor hver deltager hylder sin egen klient, mens modstanderens klient dadles. Hver deltager får, i de indledende runder, 3 minutters fri leg/taletid til at fremføre en passende hyldende og/eller dadlende tale. Hvorefter det så er de tilhørende, der stemmer om, hvem der går videre i de glorværdige turneringer. Således er idéen om “det bedste” rundet af visheden af, at “det bedste” er, hvad pøbelen på et givent tidspunkt har skønnet det at være. Hvis man går over tid, vil man blive fratrukket en stemme for hvert halve minut, man taler for længe. Det vil sige, at man godt kan tale 29 sekunder over tid uden at blive straffet, men hvis man taler 31 sekunder for længe, mister man en stemme i det endelige regnskab.

Konceptet startede den 24. marts 2012, hvor den første turnering (Hvem er Danmarks bedste kvinde?) blev skudt igang. Epideictic Encounter er grundlagt af Frederik Steffens og Sebastian Lynggaard.

“Til hver sag findes der to modsatte udsagn”

Åben for alle.

KONTAKT

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

City Campus & CSS, Ikke campusspecifik

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

For alle KU studerende, HUM, Kommunikation, Retorik

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Faglige foreninger, Studiesocialt

Kontakt

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.

Back To Top