Skip to content

Fagrådet for Idræt

IFI Fagråd er et studenterpolitisk forum, hvor vi beskæftiger os med alt hvad der rører sig på og omkring idræt i et forsøg på at skabe et endnu bedre studie og studiemiljø.

Vi arbejder med alt hvad der kan være med til at gøre studiet bedre, både småt og stort. Det kan være alt lige fra mulighed for booking af lokaler, skaffe nyt studielokale og festlokale eller en bedre kantine. Vi laver både sociale og faglige arrangementer feks. Valgfagsbørs, karrierebørs og workshops i American football, parkour osv. Evalueringsmøder bliver holdt efter hver blok, hvor vi opfordrer ALLE studerende til at komme og give deres mening til kende. Alle kan blive medlem, det kræver intet andet end lysten til at gøre sit studie bedre og lære flere medstuderende at kende.

Hvis du har ideer til hvad vi skal arbejde med eller har lyst til at være en del af fagrådet så hiv fat i en af os eller skriv til os på facebook eller på mail.

KONTAKT

fagraad@ifi.ku.dk

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

Nørre Campus

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

Idræt og Ernæring, SCIENCE

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Fagråd

Kontakt

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.

Back To Top