Skip to content

FC Culpa

FC Culpa er på trods af en forholdsvis kort levetid en klub med stolte traditioner.

Klubben blev stiftet i 1993 af en gruppe jurastuderende ved Københavns Universitet – Det Juridiske Fakultet. Ambitionen var at give et sportsligt og socialt tilbud til universitetets godt 4000 jurastuderende, ikke mindst som modstykke til og aflastning for et til tider krævende jurastudie. Klubben er oprindeligt stiftet under Juridisk Diskussionsklub, som er en traditionsomgærdet, upolitisk og studentersocial forening ved jurastudiet med ca. 1200 medlemmer og mere end 100 år på bagen.

Fra den spæde start med et enkelt hold i Københavns Bold Unions serie 6, er klubben idag vokset til 3 herreseniorhold samt 2 kvindehold. Det sportslige flagskib, 1. holdet, spiller i Serie 3, mens 2. holdet er at finde i serie 5. Herrernes syvmandshold begår sig i række 5. Kvindernes førstehold huserer i mesterrækken, hvorimod 2. holdet spiller i række 2. FC Culpa beskæftiger rundt regnet 100 spillere fordelt på klubbens hold. Det er dermed uden sammenligning det sted, hvor jurastuderende bedst kan møde hinanden på tværs af alder og årgange og være fælles om noget større end deres respektive seminar- eller forelæsningshold. Vi har altid lyst til at se flere spillere i FC Culpa.

Kunne du tænke dig at blive en del af klubben kan du se nærmere info på vores hjemmeside www.fcculpa.dk

KONTAKT

anm@fcculpa.dk
https://www.fcculpa.dk/

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

Søndre Campus

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

JURA

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Fodbold, In English, Sport & Bevægelse

Kontakt

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.

Back To Top