Skip to content

Husdyrbrugsgruppen

Husdyrbrugsgruppen er en interessegruppe af og for os studerende på Frederiksberg Campus, der er særlig interesseret i husdyrproduktion.
Formålet med husdyrbrugsgruppen er at give medlemmerne mulighed for at opleve verdenen udenfor universitets mure, bruge og styrke deres viden om dyr samt skabe kontakter til andre studerende på campus og personer udenfor campus. Dette gøres bl.a. gennem den årlige jyllandstur, ture til kvæg- og svinekongressen, sociale arrangementer som julefrokost og husdyrfesten, og hvad vi ellers kan finde på i løbet af sæsonen. Medlemskab af foreningen er gratis og kræver bare, at du synes godt om vores facebook-side, og herefter kan du deltage i alle vores arrangementer eller hjælpe med at arrangere dem.
Husdyrbrugsgruppen hører under Foreningen af Naturressourcestuderende (FN) på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. Vores arrangementer støttes bl.a. af FN, JA, VMF, SCIENCE og SUND, hvilket sikrer, at prisen for at deltage i arrangementerne holdes på studievenlige niveauer.

KONTAKT

husdyrbrugsgruppen@hotmail.com

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

Frederiksberg Campus

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

Geovidenskab og Naturforvaltning, SCIENCE

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Faglige foreninger, Studiesocialt

Kontakt

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.

Back To Top