Skip to content

International Debat (ID)

International Debat er et netværk af studerende som ønsker at fremme debat om international politik. Og du er velkommen!

Vi er en non-profit studenterforening forankret på Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet siden stiftelsen i år 2000.
​Foreningen er åben for alle studerende – uanset studie, årgang eller tidligere erfaring – som dog primært består af frivillige statskundskabsstuderende.

ID’s formål er at bidrage til en kvalificeret debat om internationale forhold og at øge interessen for og viden om internationale emner af relevans for danskerne i almindelighed og studerende i særdeleshed.
Dette gør vi ved at afholde store og små debatter og seminarer, forskerfrokoster, mødes med ambassadører, producere journalistiske bidrag og ved at samarbejde med relevante organisationer i Danmark og udlandet. Vi har en årlig studietur til Bruxelles, og sender delegationer på studieture til spændende destinationer, som fx tidligere ture til Israel og Palæstina, Rusland, Iran, Jordan, Kina m.v.

Foreningen er altid velkommen for alle. Tøv ikke med at kontakte os hvis du er interesseret i at blive frivillig eller har en idé til et projekt. Skriv til os på mail.

KONTAKT

kontakt@internationaldebat.dk
http://www.facebook.com/internationaldebat

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

Ikke campusspecifik

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

For alle KU studerende, SAMF, Statskundskab

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Debat & Diskussion, Politiske

Kontakt

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.

Back To Top