Skip to content

Jord i Udvikling

Vi vil gerne starte et hyggeligt fællesskab af studerende, som interesserer sig for, hvordan jordbruget kan udvikle sig i nye retninger med fokus på kvalitetsfødevarer, forsvarlig forvaltning af jordens ressourcer, samspillet mellem landbrug, natur og samfund og den æstetiske kvalitet af omgivelserne.

I vores udforskning vil vi gerne besøge virksomheder, offentlige instanser og NGO’er, som går nye veje, samt arrangere oplæg og debatter om jordbrug og fødevareproduktion og bruge hinanden som sparringspartnere omkring valg af kurser, projekter og studiejobs. Vores fælles interesse er samfundsmæssige perspektiver i landbrugsproduktionen og at arbejde med nye jordbrugs- og landskabsformer.

Du er velkommen uanset hvilken årgang du er på, og om du læser det samme som os, eller måske Agricultural Development, Fødevarevidenskab, Nature Management eller noget helt 5.

KONTAKT

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

Frederiksberg Campus

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

Geovidenskab og Naturforvaltning, SCIENCE

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Faglige foreninger, Studiesocialt

Kontakt

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.

Back To Top