Skip to content

Jurastuderende med børn

Foreningen JB (jurastuderende med børn), er et socialt fælles forum for jurastuderende forældre, der læser ved De Juridiske Fakulteter i Danmark.

Foreningen tilsiger at udvikle et socialt netværk, med mulighed for faglig vidensdeling, juridisk sparring samt erfaringer fra studenterjob/erhvervslivet og dele erfaringer/gode råd om hvordan man kan komme gennem jurastudiet, samtidig med at man passer sin familie.

Igennem afholdelse af arrangementer, herunder foredrag, workshops og virksomhedsbesøg, vil foreningen styrke forældrefælleskabet og fremme jurastuderende med børns indsigt samt muligheder i det juridiske erhvervsliv.

Foreningen er forankret på Københavns Universitet, Søndre Campus, men er for jurastuderende med børn fra alle landets universiteter.

KONTAKT

foreningen.jb@gmail.com

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

Søndre Campus

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

JURA

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Faglige foreninger, Studiesocialt

Kontakt

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.

Back To Top