Skip to content

Juridisk Diskussionsklub

Juridisk Diskussionsklub (JD) er en apolitisk forening for jurastuderende ved Københavns Universitet, stiftet i 1903 af bl.a. senere statsminister Buhl. JD’s formål er at skabe et inspirerende studiemiljø på jurastudiet gennem afholdelse af en række faglige såvel som sociale arrangementer, samt varetagelse af samarbejdet med vore søsterforeninger i Norden.

Blandt de faglige arrangementer afholder foreningen hvert år en Karrieredag, hvor de studerende har mulighed for at møde kommende potentielle arbejdsgivere og få en uforpligtende snak. Derudover byder Karrieredagen på spændende workshops, hvor man kan få indblik i forskellige karriereveje.

Foreningen arrangerer en lang række studiebesøg til advokatkontorer, ministerier, domstole og andre institutioner og erhvervsvirksomheder, der har relevans for de jurastuderende i relation til det fremtidige jobvalg og virke.

Juridisk Diskussionsklub står endvidere for en lang række sociale arrangementer, herunder blandt andet studiets Jurabar, fester, herunder den traditionsrige Årsfest, Karnov Bingo og meget andet.

Foreningen arrangerer desuden hvert år en studietur og en skitur.

KONTAKT

jd@jdku.dk
https://jdku.dk/

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

Søndre Campus

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

JURA

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Bingo, Brætspil, Bingo & Quiz, Debat & Diskussion, Faglige foreninger, Festudvalg, Fredagsbarer & Fester

Kontakt

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.

Back To Top