Skip to content

Kursusgruppen

Kursusgruppens formål er at tilbyde psykologistuderende kurser til studievenlige priser og gratis foredrag. Vores udbud af kurser er af høj faglig kvalitet og skal give et indblik i de mere praktiske dimensioner af psykologien. Eksempler på kurser kan være emner som dynamisk korttidsterapi, proceskonsultation, den motiverende samtale, kognitiv terapi eller sexologi. Målet med vores foredrag er at præsentere psykologiens alsidighed, og der vil derfor være at finde psykologers faglige perspektiv så vel som klienter og deres beretninger om behandlingssystemet.

Et specifikt mål er at vise, hvordan psykologfaget kan bruges i mange forskellige erhverv. Kursusgruppen er tænkt som en brobygger i den umiddelbare konflikt, der eksisterer mellem psykologiuddannelsens rødder i den meget akademisk prægede universitetsundervisning og arbejdslivets praktiske karakter. Kursusgruppen tilstræber derfor at tilbyde de studerende nogle af de faglige kompetencer, som man ikke umiddelbart får adgang til gennem psykologiuddannelsen, men som er meget relevante for de studerendes fremtid på jobmarkedet.

KONTAKT

psy.kursusgruppen@gmail.com

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

City Campus & CSS

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

Psykologi, SAMF

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Faglige foreninger, Karriere

Kontakt

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.

Back To Top