Skip to content

Lapidar

Vi ønsker at give noveller og prosa en platform – noget, der hidtil har været næsten ikke-eksisterende på den danske litteraturscene.

Vi vil skabe et sted, hvor noveller og prosa, der ikke har været udgivet før, kan få lov at udfolde sig. Det er en gave til læserne, men også en mulighed til debuterende forfattere for at blive læst og for etablerede forfattere til måske at udfordre sig selv og afprøve nogle nye og anderledes ting. Vi ønsker at balancere “nye” og “gamle” forfattere, da vi på Lapidar gerne vil være et sted, hvor kvalitetsnoveller og prosa præsenteres ud fra en mangfoldighed af stemmer. Vores eneste kriterium er, at det er godt!

Vi udgiver Lapidar på nettet, og det giver nye muligheder for, hvordan teksterne bliver præsenteret. Vi ønsker at udfolde det grafiske på nye måder, og derfor får vi dygtige grafikere, tegnere og malere til at illustrere teksterne.

Vi håber, at Lapidar bliver en platform, hvor hurtighed og fordybelse mødes. Internetmediet giver nem og hurtig adgang til kvalitetsprosa, der samtidig byder på en visuel oplevelse. Det er hybridernes tid. Vi opfordrer etablerede og debuterende forfattere samt kreative illustratorer til at sende ind til lapidar@lapidar.dk

KONTAKT

lapidar@lapidar.dk
http://www.lapidar.dk/

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

City Campus & CSS

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

HUM, NoRS - Nordiske Studier og Sprogvidenskab

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Faglige foreninger, Magasiner, Radio og Podcast

Kontakt

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.

Back To Top