Skip to content

SaTyR

Vi er en sammenslutning af Studenterrevyerne på det Natur- og Biovidenskabelige fakultet på Københavns Universitet, som består af 7 individuelle revyer.  (Altså Biologi-, Datalogi-, Fysik-, Kemi-, Matematik-, Molekylær Biomedicin og Biokemi- og Smedierevyen), hvor den ældste revy har spillede første gang 1906, og den yngste revy startede op i år 2018.

SaTyR står for driften af fælles teknik udstyr, fælles scene og sammenholdet og fællesskabet på tværs af revyerne.

Vi laver 7-9 revyer årligt på en fælles scene, som vi sætter op til hver opsætning, vi har normalt lige over 800 pladser pr. opsætning (flere af forestillinger bliver udsolgt), og vi er samlet ca. 400 frivillige som primært består af studerende. 

For de frivillige studerende skaber revyen et ekstremt godt sammenhold på tværs af årgange og studieretninger, hvilket både hjælper rent fagligt, (da man så kender ældre studerende der kan hjælpe en) og nok vigtigst af alt, hjælper med at modvirke de store problemer der er med ensomhed for studerende i dag. Og for mange i publikum (som også primært er studerende), er revyerne et af årets højdepunkter med massere af kultur, “humor” og studierelevant indhold.

Dermed hjælper revyerne med at dyrke kulturen og det kreative på Science, der ellers kan blive meget fagligt og teoretisk.

KONTAKT

Bestyrelsen@satyr.dk
https://www.satyr.dk/

Lokation

Denne forenings aktiviteter ligger som udgangsgpunkt på følgende campus:

Nørre Campus

Fakultet/Institut

Denne forening er tilknyttet følgende fakultet/Institut/er:

SCIENCE, Tværgående

Denne forening tilbyder aktiviteter indenfor:

Kunst & Kultur, Revy

Kontakt

STUDENTERHUSET
Købmagergade 52
1150 København K
info@studenterhuset.com

OM OS

Vores mission er, at samle alle de mange studenterdrevne foreninger på tværs af Københavns Universitet, ét sted.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig som studerende at finde lige præcis dét fællesskab, som passer til dine interesser!

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at foreningslivet har haft store udfordringer med at holde gang i de sociale og faglige fællesskaber, særligt under Corona. Derfor er Studenterrådet ved KU, Studenterhuset og Københavns Universitet gået sammen om, at styrke foreningslivet på tværs at KU.

Back To Top